45D7F3CC-741A-4AB3-A1E6-E562A5E9C166.JPG

Reserveer kaartjes

D007689D-16B6-46B3-8667-72D752CD706A_edi
Welk concert wilt u bijwonen?

De concerten zijn uitverkocht! Wij kunnen uw gegevens nog wel op de reservelijst zetten, voor het geval wij een annulering krijgen. Ook kunnen we u dan op de hoogte houden van toekomstige wandelconcerten op deze locaties in het najaar. 

Aantal kaartjes à € 10,- *

(incl. door ons uitgestippelde wandelroute)

arrow&v

Betaling vindt plaats aan de deur: dit kan contant of contactloos, met uw pinpas. Voor of na het concert van een halfuur kunt u een wandeling maken rond het prachtige kerkje van Blauwkapel of in en rondom het pittoreske Durgerdam;

wij zorgen voor een routebeschrijving.

Bedankt voor uw reservering!

Clara Schumann droeg haar Romances voor viool en piano op aan haar goede vriend, de violist Joseph Joachim. Zij leefde haar leven als pianiste tussen drie muzikale reuzen: Schumann, Joachim en Brahms. Ondanks haar rol als toegewijd echtgenote bouwde zij een succesvolle carrière op als concertpianiste en was zij kostwinnaar van haar gezin. Ook Igor Stravinsky leefde en werkte tussen grote namen toen hij vlak na de Eerste Wereldoorlog naar Parijs verhuisde, waar hij met zijn gezin tijdelijk bij Coco Chanel introk. Zij toont als zelfstandige vrouw een sterke gelijkenis met Clara Schumann.

 

De muziek van Clara en Igor komt uit een andere tijd en is met een ander idee gecomponeerd, maar juist het contrast in de muziek laat de stukken naadloos in elkaar overvloeien - alsof zij met elkaar verbonden zijn.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de regeling Balkonscènes van het Fonds Podiumkunsten.| www.skazkakwartet.nl